GRAFISK DESIGN / ILLUSTRATIONER

GRAFISK DESIGN

Det grafiske design er ofte det første indtryk dine kunder får, det er derfor vigtigt, at det grafiske udtryk er harmonisk og stilrent.

Jeg laver alt fra visitkort, flyer, prislister, annoncer, invitationer til skilte og emballagedesign. Desuden laver jeg grafik til de sociale medier.

Går du rundt og har en idé eller har du en skitse til et grafisk layout, så hjælper jeg gerne med at gøre idéen til virkelighed.

Når jeg er færdig med opgaven leverer jeg trykklare filer til dig. Jeg kan også følge opgaven helt til dørs med levering af et færdigt produkt.

ILLUSTRATIONER

Har du et produkt eller en information, som du ønsker at få illustreret. Det kunne eventuelt være grafik til en instruktion, samlevejledning, e-learning video, små produkttegninger eller lignende. 
Du leverer bare et foto/skitse af produktet, så kan jeg let illustrere det for dig.

Det kan også være, at du har brug for nogle unikke ikoner, som skal bruges til en bestemt opgave eller på en hjemmeside.

Jeg illustrerer også plakater, både informative plakater eller mere kunstneriske plakater, som ligeledes bliver designet efter inspiration fra et foto.

TEKNISKE TEGNINGER

Virksomheder med SRO- eller SCADA-systemer, benytter sig ofte af grafiske tegninger af deres anlæg. Disse vises på store skærme, således at man kan følge processen på anlægget.

Jeg har med en baggrund som Teknisk Assistent, mulighed for at tyde og oversætte en meget teknisk tegning til et grafisk lækkert billede, som er pænt og forståeligt at kigge på hos kunden.
Disse tegninger udføres ofte i Illustrator eller direkte i SRO-systemerne Ifix og IGSS.

JEG KAN BLA. HJÆLPE MED:

Grafisk Idé

SKAL JEG GØRE DIN IDÉ TIL VIRKELIGHED?

ØSTERGAARD GRAFISK  •  Havnegade 29, 2. th.  •  9400 Nørresundby  •  Tlf. 2672 6616  •  ostergaardgrafisk@gmail.com  •  CVR: 38686275 

© 2019 ØSTERGAARD GRAFISK

Luk menu